Kiadó lakások a BME környékén
2017. augusztus 08. írta: heveis

Kiadó lakások a BME környékén

Eladó/Kiadó

A BME kampuszai a Duna mentén, a budai oldalon helyezkednek el, a Szabadság híd és a Rákóczi híd közötti szakaszon. Buda tömegközlekedésén lendített ugyan a 4-es metró átadása, ám Budapesten ezen része nem a legjobb közlekedési szempontból...

Ugyan ezen a szakaszon közlekedik a 47/49-es villamos és a 7-es busz, de rosszabb időjárási körülmények között vagy csak úgy a villamos használatáról lemondhatunk. A frekventáltabb időszakokban a busz szintén katasztrófa, pedig egy gólya még nem nagyon variálhat az órarendjén kedvére, így általában a megszokott 8-kor már bent kell ülni. Ezt végiggondolva jobb, ha inkább gyalogosan vagy csak pár megállóra lévő helyet választunk a következő egy évre. A tavaszi félév alatt pedig akár bringára is pattanhatunk, hiszen a rakpart mentén szuper bringázni.

A következő összeállításban kifejezetten olyan lakásokat gyűjtöttünk össze, ami a Műegyetem kampusza környékén található.

A Móricz Zsigmond körtér szomszédságában kiadó ez a 3 szobás lakás. Szuper stílusosan berendezett designos lakás. 100 m2 elég tágas ahhoz, hogy akár lakóközösséget hozzunk létre itt. 190 000 Ft, a környékbeli ingatlanárakhoz képest olcsónak számít ezért a lakásért.

bme6.jpgMegnézem!

Ez a XI. kerültei lakás a BME-hez nagyon közel helyezkedik el, 2 szoba + hallos kialakítás lehetővé teszi, hogy akár 4-en is lakjanak benne és még marad egy közösségi hely is!

bme1.jpgMegnézem!

83 m2-en már akár hatan is elférnek, úgy, hogy még kényelmes legyen és anyagilag se vágjon földhöz a 210 000 Ft-os bérleti díj. A 3 szobán kívül még szociális tér a hall illetve extraság az erkély.

bme2.jpg

Megnézem!

A Kármán Tódor Kollégimutól nem messze kiadó 2+1 szoba. Fiatalosan berendezett, felújított, nem túlzsúfolt lakás. 3-an sem brutális az ára, ha mindenki külön szobát akar, akkor 53 000 Ft-ra jön ki fejenként a bérleti díj.

bme3.jpg

Megnézem!

A Bartók Béla úton, a Szabadság hídtól nem messze, a helyi árakhoz képest olcsóbban 145 000 Ft-ért vehetjük ki ezt a 75 m2-es lakást.

bme4.jpgMegnézem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr812711042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása