Csinos kis albérletek a belváros szívében
2017. augusztus 10. írta: heveis

Csinos kis albérletek a belváros szívében

Eladó/Kiadó

Ha nem vesznek fel a kollégiumba, ne keseredj el, inkább hozd létre a saját lakóközösségedet! Olyan lakásokat válogattunk össze ahol stílusos helyen, az egyetem mellett lakhattok!

Az ELTE Jogi Karára idén kb. háromszoros volt a túljelentkezés idén. Bár az egyetem számos kollégiumi hellyel rendelkezik, szétszórva városban, nagyon keveseknek adatik meg, hogy a szomszédba, a Bibó szakkoliba bekerüljenek. Valljuk be őszintén: a Griff Junior Kollégium, Kelenföldön mégsem annyira vonzó, ha egyáltalán igazolható, hogy szociálisan rászorul az illető. 

Az ELTE Jogi Kara az V. kerület szélén, az Egyetem téren található, közel a Váci utcához. Közlekedési szempontból nagyon jó az elhelyezkedése, hiszen az épület a 2-es, a 3-as és a 4-es metróvonal között található. 

Ha mégis szeretnénk sétatávolságban lakni az egyetemtől, de a kollégium kétséges, érdemes mielőbb csapatot toborozni és kivenni egy többszobás lakást, hogy meglegyen az egyetemista feeling. Körbenéztünk, az V., VIII., IX. kerületekben milyen lakásokat találunk egy minikollégium kialakításához.

Ez a Petőfi Sándor utcában lévő tágas lakás 3+1 szobájában várja a lakóit. Tiszta luxus, és arányaiban nem kerül többe, mintha egyedül bérelnénk lakást, sőt!

elete2.jpgMegnézem!

A Váci utca mellett kiadó ez a kétszintes, 4 szobás lakás. Itt aztán minden adott, hogy jól érezzük magunkat!

elte1.jpgMegnézem!

Ez a Ráday utcai lakás annyira hangulatos, hogy azonnal beleköltöznénk. Modern, fiatalos, szellősen berendezett. A lakás 4 szobás, közepén egy konyhával, ami kis kreativitással könnyedén közösségi térré alakítható.

elete3.jpgMegnézem!

A IX. kerületi Lónyai utcában várja lakóit ez a 2. emeleti tágas ingatlan. Szerencsére itt nem kell a nagymama bútorait bezsúfolni a sufniba, ugyanis bútorozatlan a lakás.

elete4.jpgMegnézem!

Alacsony rezsijű galériázott lakás 100 m2-en várja a lakóit. A lakás a Károly körúton található, így szuper a környezet és még az ára is viszonylag alacsony 200.000 Ft.

elete5.jpgMegnézem!

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr9012725194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása