Kollégium helyett budapesti belvárosi albérletek, megfizethető áron!
2017. augusztus 08. írta: heveis

Kollégium helyett budapesti belvárosi albérletek, megfizethető áron!

Eladó/Kiadó

Még tart a roham az albérletekért. Keveseknek adatik meg a lehetőség gólyaként, hogy kollégiumi helyet kapjanak, vagy ha mégis gyakran a legrosszabb gyűjtőkollégiumba kerülhetnek...

Persze, aki edzett már, mert végigtáborozta a középiskolás éveit vagy már akkor is kollégista volt, annak nem egy borzalmas váltás. Azoknak, akik csak most hagyják el a családi fészket, eléggé nagy váltás lehet egy kollégiumi szoba. Pláne, ha belegondolunk, hogy milyen állapotok uralkodnak egy átlagos koleszban.

Ha valakit már a gondolat is elrettent, akkor nem kell nehezíteni a váltást még evvel a stresszfaktorral is, hiszen amúgy is feszült időszak ez a gólyák körében. Annak érdekben, hogy az albérlettől mégse csődöljön be a családi kassza érdemes többen keresni közös albérletet.

Az alábbi listában olyan lakásokat válogattunk össze, amelyek elég pénztárcabarát megoldások egy egyetemistának is!

130 000 Ft-ért kiadó ez a stílusosan felújított 2 szobás központi helyen, a buli negyed szívében fekvő lakás. Praktikus elosztásának köszönhetően akár 3-4 fő is elfér benne!

b00.jpgMegnézem!

A Dembinszky utcában, az Állatorvosi Egyetem szomszédjában kiadó ez a 72 m2-es lakás, csupán 110 000 Ft-ért. Mivel 2+1 fél szobás a lakás, ezért hárman, de esetleg még négyen is kényelmesen elférnek benne, ami kb. 30 000 Ft+ rezsire jön ki havonta.

dembi_1.jpgMegnézem!

99 000 Ft-ért, 2 szobás lakás a VII. kerültben, közel a Keleti pályaudvarhoz. Kiváló közlekedéssel, megfizethető rezsivel kiadó a bútorozott, gépesített ingatlan. 

b01.jpgMegnézem! 

Lónyai utcai, 2 szobás lakás 120 000 Ft-ért is barátságos árúnak mondató. A gyalogos távolságban lévő Corvinus Egyetem jócskán megdobja az árakat, de a kedvező kialakítás miatt akár 4 embernek is remek választás. b02.jpgMegnézem!

A Fűvészkert szomszédjában, kifejezetten egyetemistáknak kiadó ez a 3 szobás lakás. A tulajdonos annyira előrelátó volt, hogy szobákra osztotta a bérleti díjat. Az egyszemélyes szobák 55 000 Ft-ért, a két személyes 45 000 Ft-ért kiadó.

b03.jpgMegnézem! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr7512707227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiadószoba 2020.11.11. 16:12:25

KIZÁRÓLAG egyetemista/(ták max.2fő) részére kiadó
– bútorozatlan - az V. kerületben a Királyi Pál utca 18. számú társasházban egy 15.95 nm-es (1 félszobás lakás). Földszinti, belső udvarra néz, csendes. Fűtése fali gázkazánnal cirkó történik. A szerződéskötés feltétele minimum 1 éves bérleti szerződés a megkötés időpontjától számítva, 1 havi bérleti díjnak megfelelő kaució 80.000 Ft. A bérleti díj 80.000.-Ft/hó, + rezsi(a vízdíj a rezsiköltségben) +(villany, gáz).

ÉRDEKLŐNI:
tarsashazkp18@gmail.com
Kérjük, bérbevételi szándékát e-mailben jelezze.
süti beállítások módosítása