Jön a baba - költözni kell?
2018. január 09. írta: heveis

Jön a baba - költözni kell?

Már a kutyások is előrébb vannak az albérlők ranglistáján, mint a gyerekesek. Ha akár ideiglenesen is, de bejelentkezett egy gyerekes albérlő, még akkor akkor is nehéz kitenni, ha nem fizet.

Az ideális albérlő valami miatt, akire minden főbérlő hőn áhítozik: egy fiatal kedves kis párocska. Ám amikor komolyra fordulnak a dolgok, és mondjuk gyermek áldás elé néz a kis párocska egyből rémisztő, fizetésképtelen és közveszélyes szörnyetegekké válnak. A főbérlő már maga előtt látja, miként fog romhalmazt varázsolni a lakásból az újszülött, aki miatt majd nem is lehet megszabadulni az albérlőktől.

Az alábbi budapesti összeállításunk olyan albérleteket tartalmaz, ahol a gyerek nem akadály!

Istenhegy legszebb részén kínálják ezt az 5 szobás lakást, akár több generációnak is otthont jelenthet. A házban 3 lakás található, hatalmas kerttel, melyben úszómedence és játszótér is van. A belváros 20 percen belül megközelíthető. Parkolásra is van lehetőség. A lakás havi bérleti díja 780 ezer Ft.

a03.jpg

Megnézem!

Ez a 2 szobás, téglaépítésű lakás Angyalföldön található. A zöldövezeti környezetet két erkélyről is élvezheti a jövendő lakó. Közlekedés szempontjából sem rossz választás, buszmegálló, metró pár perc séta. 120 ezer Ft+ fix rezsiért kivehető.

a01.jpg

Megnézem!

Ez a Száva utcai lakás rendkívül kedvező áron, 82 ezer Ft-ért kiadó. A 2 szobás lakásban könnyedén elférhetünk még egy kisgyerekkel is.

a02.jpg

Megnézem!

A III. kerületben kiadó 102 m2-es újépítésű lakás. A lakóparkos környezet miatt kifejezetten alkalmas családoknak. A közös kerthelyiségben még játszóteret is kialakítottak. A mondern, fiatalos környezet biztosan szép otthona lehet egy kisgyerekes családnak is. A bérleti ára: 390 ezer Ft.

a04.jpg

Megnézem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr5813556083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicknick 2018.01.09. 11:06:26

Gratulálok a blog gazdájának. Ingatlanos-e vagy? 780-ért havonta kisgyerekkel...csoda hogy még megvan.
A másik meg tipikus példája hogy a hirdetést sem olvasod el :
"A kép csak illusztráció!" - a Száva utcai lakásban.

she_wolf 2018.01.09. 23:11:30

@Kicknick:
A 780-as bérűben lakhat 2 generáció is, ahogy a szövegben is szerepel. Igaz, így leosztva akkor is húzós ha 4 keresővel számolunk, de itt tartunk.
süti beállítások módosítása