Lassan itt a nagy albi-roham! Előzd meg a tömeget!
2017. július 04. írta: csorbazs

Lassan itt a nagy albi-roham! Előzd meg a tömeget!

Ha a különböző lakástípusokhoz hónapokat szeretnénk társítani, akkor minden bizonnyal a kiadó otthonokhoz júliust és augusztust osztanánk, hiszen ekkor indul meg az egyetemisták rohama a még elérhető ingatlanokért. Éppen ezért nem árt résen lenni és akár már most lecsapni a szimpatikus lehetőségekre!

A gólyák lakásválasztási szempontjai meglehetősen speciálisak. Az első és legfontosabb azt eldönteni, hogy mekkora a büdzsé. Ez ugyanis befolyásolja majd, hogy hol és mekkora ingatlanok jöhetnek szóba, illetve belefér-e az önálló bérlés vagy társulni kell valakivel. A tapasztalat egyébként azt mutatja, hogy a fiatalok kevésbé akarnak a külső kerületekbe költözni, inkább laknak együtt néhány "hasonszőrűvel", ami egyébként még nagyon jó buli is lehet.

A következőkben különböző pénztárcákra szabott, friss kiadó lakásokat mutatunk be!

Ha max 55 ezer forint a keret

A budapesti István utcába költözhet majd be az az egyetemista, aki e mellett az ingatlan mellett teszi le a voksát. A bérleti díj 35 ezer forint, ami valójában "ágybérletet" jelent, hiszen két másik emberkével is osztozni kell majd a szobán.

istvan_utca_kiado_lakas.jpg

 

Hasonló a felállás ennek a 4 szobás kelenföldi otthonnak az esetén is, hiszen a hirdetés szövege szerint már van lakója a ház többi szobájának. Itt azonban a bérlő egyedül lakik a szobában, ami kulccsal zárható.

kelenfold_kiado_lakas.jpg

 

Teljes lakás 100 000 forintért

Azoknak, akik Budapesten egyedül szeretnének lakást bérelni központi helyen, jó választás lehet ez a Hernád utcai kislakás. A galériázott, jó állapotú otthon bérleti díja 80 000 Ft, rezsivel együtt megáll nagyjából 100 000 forintból.

hernad_utca_kiado_lakas.jpg

 

Szoba 50-100 000 Ft között

A Nyugati pályaudvar környékén kiadó ez a hatalmas, csaknem 100 négyzetméter alapterületű lakás, amiben 4 szoba található, így a 180 000 forintos bérleti díj 3 bérlő esetén 60 ezer forint, ami persze kiegészül a rezsivel!

v_kerulet_kiado_lakas.jpg

 

Teljes lakás 100 - 150 000 Ft között 

Akik 100 000 forint fölött tudnak áldozni a lakhatásra sokkal szélesebb választékból szemezgethetnek. Itt van például ez a franciaerkélyes stúdiólakás:

viii_kerulet_kiado_lakas_1.jpg

 

Vagy éppen ez a IX. kerületi 1+1 szobás, felújított otthon:

ix_kerulet_kiado_lakas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr7012604481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása