Albérlet válogatás a Corvinus kampusz környékéről
2017. augusztus 09. írta: heveis

Albérlet válogatás a Corvinus kampusz környékéről

Eladó/Kiadó

Annak érdekében, hogy segítsük az albérlet hajrát, készítettünk egy albérleti ajánlót, amelyben a Corvinus környéki lehetőségeket szedtük össze.

A Corvinus két épülete a gazdaságtudományi és közgazdaságtudományi illetve a társadalomtudományi kar a IX. kerület szélén található, így Belső-Ferencvárosban, a V. kerület Belváros városrészében, valamint a VIII. kerület Palotanegyedében is érdemes körbenézni. A tavalyi év adatai alapján, az átlag bérleti díj 2400-2900 Ft/m2 között alakul. Ez mindenképpen a magasabb kategóriába esik, hiszen a XVII. kerületben már 1500 Ft/m2 áron is bérelhetünk lakást, viszont még mindig jóval alacsonyabb a 4700 Ft/m2-es II. kerületi Csatárka áraihoz képest.

Egyetemistaként azonban célszerűbb a suli közelében keresgélni, hiszen gólyaként még gyakoriak a 8-kor kezdődő órák, amire célszerű beérni, ha nem akarjuk elveszteni a fonalat idő előtt. Ugyanakkor nagyon sok a csábító alkalom arra, hogy a hetet végigbulizzuk, ami csökkenti a órákra való bejárási hajlandóságunkat..

100 m2-es lakás áron alul kiadó az Irányi utcában. Gyönyörű panorámás lakás, a Pesti alsó rakpart  5 perc séta.

c4.jpgMegnézem!

Igényes bérlőjelölteknek kiadó ez a 80 m2-es tágas, gyönyörű, stílusos lakás. Bútorozott, gépesített, így azonnal költözhető. A panorámát látva csak beleszeretni lehet ebbe a lakásba!c0.jpgMegnézem!

Nagyon kedvező áron, 130.000 Ft-ért kiadó a Kálvin tér mellett ez a 2 szobás, napfényes lakás. Mind a belváros, mind az egyetem nagyon közel van, szuper választás!

c01.jpgMegnézem!

A Ráday utcáról nyíló, Erkel utcában kiadó ez a 2+1 szobás lakás. Nagyon közel van az egyetem illetve a hangulatos sétálóutca miatt kiváló az elhelyezkedése. Hárman-négyen simán elférnek a 70 m2-en, így már nem is annyira szörnyű a 180.000 Ft-os bérleti díj.

c2.jpgMegnézem!

Ha inkább egy közösségi helyre vágyunk, de jobb színvonalon, mint egy kollégiumi környezet, akkor kihagyhatatlan lehetőség ez a Ráday utcában található 6 szobás felújított óriási lakás. Ugyan elég húzós a bérleti díja 450.000 Ft, de legalább 6 felé osztva arányaiban olcsóbb, mint egy 2 szobás lakás.

c03.jpgMegnézem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr5612719662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása