Legjobb albérletek 100 ezer alatt
2017. április 28. írta: MeNa

Legjobb albérletek 100 ezer alatt

Ritkán találunk jó helyen lévő 100 000 Ft körüli vagy kicsit az alatti áron kínált albérletet, de még akad néhány. Ezeket szedtük itt össze.

Az albérletpiacnak kétségtelenül jót tettek a külföldi turisták és a csillióért kiadott airbnb-s lakások. Ma már bárki, aki a tanulmányai vagy a jobb élet reményében költözik a városba, és nem tud saját lakást vásárolni, albérletben él. Életvitelszerűen, tehát otthonának tekinti, rendezgeti, szereti, és akár évekig is eléldegélne, ha megtalálja a számára jó megoldást.

A lakbér, a közös költség és a havi kiadások egy főre olyan mértékre rúghatnak havonta, amit szinte lehetetlen kifizetni - pláne, ha valaki nem iszonyú jól kereső reklámos manager valahol. Márpedig az albérletben élők többsége bérből és fizetésből él, így kénytelen azt figyelembe venni, mennyit kell havonta kötelezően kifizetni az albérletre. Ehhez jó, ha minél olcsóbb és kényelmesebb az albérlet - közel van a munkahelyhez, olcsó fenntartani és van benne minden, amire szükségünk van. A százezer forintos havi lakbér tényleg olyan ár, ami mondhatni a legalacsonyabb kategóriás lakásokat jelenti - egyre kevesebb van belőlük, de még akad egy-egy. 

XII. kerület 45 négyzetméter, 95 000 Ft/hó

1_8_1.jpg Kattintson a képre a többi fotóhoz!

2. Margit körúton 34 négyzetméteres lakás 90 000 Ft/ hó

6_4.jpg

Kattints a képre!

3. A Vár alatt a Ponty utcában 31 négyzetméteres lakás havi 99 000 Ft-ért kiadó

0_45.jpg
Katt a képre!

4. Jókai téren a belvárosban havi 90 000 Ft-ért jó állapotú lakás kiadó

1_9_1.jpg
Katt a képre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr5512459095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása