3 dolog, ami nélkülözhetetlen egy üres lakásban
2017. augusztus 15. írta: csorbazs

3 dolog, ami nélkülözhetetlen egy üres lakásban

Beköltözni egy teljesen üres lakásba nem elég, hogy lehangoló, de a bebútorozás, „felszerelés” meglehetően költséges dolog. Sok esetben az új lakó - vagonnyi pénz híján - nem is tud mindent beszerezni, inkább fokozatosan tölti fel a helyiségeket. Íme, 3 dolog, amiket az első körben érdemes megvenni!

Fekhely

Ha a komplett ágyat nem is, de egy kényelmes matracot mindenképpen érdemes már a legelején beszerezni. Fontos, hogy az a matrac valóban kényelmes legyen, hiszen így akár hónapokig is kilehet húzni ágyvásárlás nélkül. Gyakori egyébként, hogy valaki annyira megkedvelni a matracon alvást, hogy az ágyvásárlást már le is veszi a napirendi pontok közül. De hát nincs ezen mit csodálkozni, ma már olyan kényelmes verziókat lehet kapni, hogy simán megállják a helyüket!

Rezsó

A második kardinális kérdés a főzés. A normális tűzhely horribilis összeg lehet, így ha erre nem telik azonnal, szerencsés beszerezni egy kis villanyrezsót. Persze egy teljes karácsonyi vacsorát elég nehéz ezen kifőzni, arra azonban tökéletes lehet, hogy kávét, egyszerűbb ételeket összedobjon rajta az ember. Emellett, néhány tányér, villa és pohár már a költözés során is kelleni, fog, nem még utána!

Mosógép

Valószínűleg ez a pont leginkább ízlés kérdése, van aki simán elvan azzal, hogy kéthetente átmegy mosni egy barátjához, én azonban mindenképp felvenném a top 3 beszerzendők listájára. Sokkilós, cipekedős élményektől szabadulhat meg az, aki időben gondoskodik erről!

Íme néhány üresen, félig üresen eladó és kiadó budapesti lakás!

Bútorozatlanul kiadó lakás a belvárosban

Nézd meg a többi képet is!

muzem_korut_kiado_lakas.jpg

 

Üres lakás a Garay utcában

Nézd meg a többi képet is!

elado_lakas_a_garay_utcaban.jpg

 

XVIII. kerületi eladó lakás

Nézd meg a többi képet is!

18_kerulet_elado_lakas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr4912722968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása