Albérlet: mutatjuk a legolcsóbbakat Pesten!
2017. július 02. írta: TothGeza78

Albérlet: mutatjuk a legolcsóbbakat Pesten!

ELADÓ/KIADÓ

Szétnézünk a legolcsóbb önálló kis albérletek közt Budapesten, hiszen a felősoktatásba felvett diákok már nyáron nekiindulnak a keresésnek. Eláruljuk a csattanót: már 40-50 ezer forint plusz rezsi környékén lehet élhető lakást találni. Persze, nem a belvárosban és nem kompromisszum-menteset.

Ne feledjük, nagyon érdemes már most elkezdeni a kora-őszi albérletet keresni. A fő szezon ugyanis augusztusban lesz, addig pedig a szemfüles diákok (vagy szüleik) bizony elhappolják előlünk az iskolákhoz legközelebb eső, vagy jó közlekedésnél lévő, ám egyúttal jó minőségű és nem irreális áron kínált albérleteket.

Nézzük, mit találunk Budapesten a legalacsonyabb, de még önálló lakást vadászók számára. Kis igények esetén, persze a külvárosban találunk kis önálló házacskát. Például ilyet, mint ez a XX. kerületben, ahonnan azért kell ingázni, viszont kárpótol a mindössze 40 ezer forintos bérleti díj és a szerény rezsi.

Pesterzsébeten, 25 nm-es minigarzon

csepeli_minigarzon.png

Ha valaki a „budai oldalra”, azaz Buda külső részeire akar költözni, nagy kompromisszumot kell kötnie ha kevés a pénze, de önálló lakást keres. Találtunk a XXII. kerületben egyet (nem a belvárosban, ahogy a hirdetés címe mutatja). Budatétényben egy minigarzont potom 50 ezer forintért kínálnak. Nyilván itt egy fő fér el kényelmesen, ahogy a hirdető írja is. Idézünk: „1 főnek szeretném kiadni se gyermek sem kis állat nem jöhet, nem is férnének el, de azonnal költözhető!”

Budatétény, 20 nm-es lakás

minigarzon_xxii_kerulet.png

Ha egy kicsit „rá tudunk dobni” a lakásra, akkor érdemes ezt is megnézni. Ez ugyan 58 ezer forint, de a Westend közelében, a Váci úton van. Íme a szöveg: „kiadó lakás a 13. kerületben a Westend mellett. Szépen berendezett, teljesen felújított, beépített konyhával. Megbízható magára és környezetére igényes bérlők jelentkezését várom.”

westend_alberlet.png

Vigyázat! Ha 50 ezer forint környékén nézelődünk, nagyon sok lakás képe csak illusztráció, így több meglepetés is érhet minket. Az ingatlanostól mindenképp kérdezzük meg, hogy milyen állapotú a lakás, szuterén-e és hasonlók, hogy ne raboljuk feleslegesen egymás idejét adott esetben. Most úgy tűnik rengeteg befektető vett lakásokat így ma nyomottabbak az árak, mint egy évvel ezelőtt voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr2812607979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Powerslave 2017.07.03. 14:37:51

Ez most wtf? Ezek egyike sem jó ajánlat, a legkevésbé sem.
Zergebasztapusztán egy fél szobányi lyuk 50 ezerért nem megfontolandó, hanem nevetséges. :D

BTW jobb ha tudjátok, bevett ingatlanos gyakorlat, hogy kitesznek egy (több) vagy nem aktuális, vagy teljesen valótlan, összeszorított seggel még (kenyéren és vizen élve) kifizethető árúnak tűnő vityilót, aztán aki ráharap, azzal sajnálattal közlik, hogy "már nem aktuális mert 5 perc alatt elkapkodják" és megpróbálnak rásózni valamit horror pénzért. Sok sikert!

(Egyébként a ma Budapestre jellemző összegekért szép számmal találni élhetőbb országban is jó helyen levő lakást. Te hány órát is dolgozol pusztán azért, hogy tető legyen a fejed fölött? Magyarország nagyon teljesít... :D)
süti beállítások módosítása