Nincs minőségi albérlet 120 ezer alatt
2017. december 07. írta: Otthon

Nincs minőségi albérlet 120 ezer alatt

Manapság 100 000 Ft alatt jó albérletet maximum külvárosban találni, a belvárosi, jó közlekedéssel bíró környékeken a legkevesebb, amit ki kell fizetni lakbérre, 120 ezer forint. Ezért a pénzért nem a szuperül felújított, mosogatógépes, minőségi anyagokból berendezett lakást bérelhetjük, hanem egy teljesen átlagos, rendezett, jó állapotú lakást. Úgy tűnik, tényleg nem lesz vége az albérlet árak emelkedésének, és ez a lakások színvonalát kicsit sem befolyásolja.

A jelenlegi albérletárakat vizslatva úgy tűnik, hogy a 120 000 Ft-os lakbérár a vízválasztó, az alatt külvárosban lehet csak találni jó minőségű albérletet. A jó minőség azt jelenti pontosan, hogy a falak nem penészesek, a környék jó infrastruktúrával rendelkezik, a közös költség bevállalható, a lakás elrendezése jó, a berendezések és az alapanyagok megfelelőek. Ez alatt az ár alatt is akad persze albérlet, és biztos, hogy van köztük minőségi lakás is, ahova azonnal be lehet költözni, de ritka. 

A Szív utcában például van egy kislakás, 35 négyzetméteres, havi 130 000 Ft-ért,

és annyira szép, mintha egy hotel lenne. A lakásban még senki nem lakott, így bárki, aki beleszeret, valóban a magáénak érezheti. 

Kattintson a képre!

0.jpg

 

140 000 Ft-ért már kétszobás, 60 négyzetméteres lakás is van a belvárosban, a Bajcsyn

Az ár-érték arány ennél a lakásnál is helyén van, parketta, fa bútorok és élhető fürdőszoba-konyha áll a lakásban. Az elrendezése annyira nem praktikus, a fürdő a konyhából nyílik, és a mosogató sem esik kézre, de ez egy jó ár ilyen lakásért.

Kattintson a képre!

1_44.jpg 

Törökvészen 1 + 2 félszobás, gyönyörűen felújított lakás kiadó 135 000 Ft-ért

A közös költség ugyan magas ennél a lakásnál, azonban abban benne van a fűtés és a vízdíj, így csak az áramot kell külön fizetni.

Kattintson a képre!

1_45.jpg

Újlipótvárosi lakás havi 130 000 Ft-ért kiadó

A galériás kislakás rezsije havonta igen csekély lehet, szépen felújított konyha, fürdő és vécé van a lakásban.

Kattintson a képre!

3_24.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alberlet.blog.hu/api/trackback/id/tr713402743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ULászló Puskás 2017.12.08. 14:52:04

Nagyon jó, pont ennyit keresünk !
Ez a tolvaj nép, saját magát akarja kirabolni ?

öregedőbandi 2018.01.25. 14:36:17

Ulászló!Ingyen szeretnéd?Azután lelakottan itt hagyod?Majd 2-3 százezerért rendben hozatja a tulaj,te meg röhögsz a markosban?Mellékesen megjegyzem,hogy egy 20-30 miliós lakást egy életen át lehet megteremteni,ti meg 2-3 hónap alatt tönkre teszitek okoska.
süti beállítások módosítása